Τηλέφωνο: 2310-995176,
E-mail: info@frl.auth.gr

Την Τετάρτη, 01/06/2022, Η κα Τιτίκα Δημητρούλια, Καθηγήτρια της Θεωρίας και Πράξης της Μετάφρασης, θα δώσει διάλεξη με θέμα:
"Από τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες στις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες: διακυβεύματα και προοπτικές.",
στο πλαίσιο του μαθήματος Αναδυόμενες Τεχνολογίες Ιστού, στην Ειδίκευση Α΄, Διδακτική των Γλωσσών και εκπαιδευτικές Τεχνολογίες σε πολύγλωσσα και πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα.

Σύνδεσμος:
https://authgr.zoom.us/j/7536896346?pwd=eURCWWQxTTE0ejNEZm5mcGY0RDdJQT09

Meeting ID: 753 689 6346
Passcode: 316949

Ο Τομέας Γλωσσολογίας και Διδακτικής των Γλωσσών του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Paris 8 Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο Γλωσσικές αυτοβιογραφίες: έννοιες, μορφές, μηχανισμοί.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Paris 8, στις 24 Ιουνίου 2022, από τις 9 π.μ. έως τις 5:45 μ.μ.


Eίσοδος ελεύθερη αλλά απαιτείται εγγραφή.


Για περισσότερες πληροφορίες: http://journee-al-p8-auth.web.auth.gr/


Δείτε επίσης το Πρόγραμμα και τις περιλήψεις


Παρακαλούνται οι μεταπτυχιακοί/ες φοιτητές/τριεσ Α΄ εξαμήνου του Δ.Π.Μ.Σ. «Γλώσσες, Επικοινωνία και Διοίκηση Υπηρεσιών Εκπαίδευσης στο σύγχρονο κοινωνικό, οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον» να υποβάλλουν αίτηση για επιλογή ειδίκευσης έως 18 Φεβρουαρίου 2022. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα αρχεία στο μενού ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΠΜΣ/Αρχεία για επιλογή ειδίκευσης.

Παρακαλούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Α΄ εξαμήνου του Δ.Π.Μ.Σ. «Γλώσσες, Επικοινωνία και Διοίκηση Υπηρεσιών Εκπαίδευσης στο σύγχρονο κοινωνικό, οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον» να υποβάλλουν αίτηση για επιλογή ειδίκευσης το διάστημα από 01 Φεβρουαρίου 2021 έως 19 Φεβρουαρίου 2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα αρχεία στο μενού ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΠΜΣ/Αρχεία για επιλογή ειδίκευσης.

Σελίδα 1 από 2

Με την υποστήριξη

Εργαστήριο Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική της Ξένης Γλώσσας και την Επικοινωνία, Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας, Α.Π.Θ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α.Π.Θ.

  • Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
  • Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
  • Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής
  • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

© 2022 Copyright - Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης